Date Event
Jan 27, 2018 1:00 PM Bootylates Workshop with Nina Waldman! details
SunJan 21 MonJan 22 TueJan 23 WedJan 24 ThuJan 25 FriJan 26 SatJan 27
Hot 90 Dray 8:00 AM 90 minutes
RHYTHMX Kat 8:30 AM 45 minutes
RHYTHM EXTREME Amber 9:30 AM 1 hour
XEN FIT SMarkie 9:45 AM 60 minutes
RHYTHMX Kat 11:00 AM 45 minutes
Z-FLOW (60 min) (heated) Ally O 11:00 AM 60 min
 
RHYTHMX Caroline 6:00 AM 45 minutes
Vinyasa Free Flow (60 min) (heated) Raffi 6:00 AM 60 minutes
XEN FIT Trevor 7:30 AM 60 minutes
RHYTHMX Emily 8:30 AM 45 minutes
Guided Meditation Dray 9:00 AM 20 min
Vinyasa Free Flow (75 min) (heated) Dray 9:30 AM 75 min
RHYTHMX Trevor 9:30 AM 45 minutes
Dharma I Yoga (75 min) (non-heated) Raffi 11:00 AM 75 min
XEN FIT Markie 5:15 PM 60 minutes
RHYTHMX Jen 5:30 PM 45 minutes
Candlelight Z-FLOW (60 min) (non-heated) Ally O 6:30 PM 60 min
RHYTHMX Kat 6:30 PM 45 minutes
Candlelight Yin + Meditation (non-heated) Raffi 7:45 PM 75 min
 
Z-FLOW (60 min) (heated) Ally O 6:00 AM 60 min
RHYTHMX Emily 6:00 AM 45 minutes
Vinyasa Free Flow (60 min) (heated) Markie 7:30 AM 60 minutes
RHYTHMX Trevor 8:30 AM 45 minutes
Guided Meditation Raffi 9:00 AM 20 min
Dharma I Yoga (60 min) (non-heated) Raffi 9:30 AM 60 min
RHYTHMX Bill 9:30 AM 45 minutes
XEN FIT Trevor 12:15 PM 60 minutes
Anusara Yoga (60 min) (non-heated) Karen 5:15 PM 60 min
RHYTHMX SAly 5:30 PM 45 minutes
RHYTHMX Kat 6:30 PM 45 minutes
Hot 60 Dray 6:30 PM 60 minutes
Candlelight Yin Vanessa 7:45 PM 60 minutes
 
Vinyasa Free Flow (60 min) (heated) Raffi 6:00 AM 60 minutes
RHYTHMX Kat 6:00 AM 45 minutes
XEN FIT Markie 7:30 AM 60 minutes
RHYTHMX Amber 8:30 AM 45 minutes
Guided Meditation Raffi 9:00 AM 20 min
Vinyasa Free Flow (75 min) (heated) Raffi 9:30 AM 75 min
RHYTHMX Bill 9:30 AM 45 minutes
Candlelight Yin + Meditation (non-heated) Vanessa 11:00 AM 75 min
XEN FIT Trevor 5:15 PM 60 minutes
RHYTHMX Emily 5:30 PM 45 minutes
Candlelight Yin Dray 6:30 PM 60 minutes
RHYTHMX Amber 6:30 PM 45 minutes
Candlelight Yin + Meditation (non-heated) Markie 7:45 PM 75 min
 
XEN FIT Markie 6:00 AM 60 minutes
RHYTHMX Bill 6:00 AM 45 minutes
Vinyasa Free Flow (60 min) (non-heated) Raffi 7:30 AM 60 min
RHYTHMX Emily 8:30 AM 45 minutes
Guided Meditation Raffi 9:00 AM 20 min
Z-FLOW (75 min) (heated) Ally O 9:30 AM 75 min
RHYTHMX Amber 9:30 AM 45 minutes
XEN FIT Trevor 12:15 PM 60 minutes
Z-FLOW (60 min) (heated) Ally O 5:15 PM 60 min
RHYTHMX Amber 5:30 PM 45 minutes
Anusara Yoga (60 min) (non-heated) Karen 6:30 PM 60 min
RHYTHMX Kat 6:30 PM 45 minutes
Candlelight Yin Karen 7:45 PM 60 minutes
 
XEN RISE Dray 6:00 AM 60 minutes
RHYTHMX Trevor 6:00 AM 45 minutes
XEN FIT Trevor 7:30 AM 60 minutes
RHYTHMX Aly 8:30 AM 45 minutes
Guided Meditation Raffi 9:00 AM 20 min
Vinyasa Free Flow (75 min) (heated) Raffi 9:30 AM 75 min
RHYTHMX Jen 9:30 AM 45 minutes
Dharma I Yoga (60 min) (non-heated) Markie 12:15 PM 60 min
Kids Yoga ages 3-7 Vanessa 4:00 PM 45 minutes
XEN FIT Markie 4:00 PM 60 minutes
Kids Yoga ages 3-7 Vanessa 4:00 PM 45 minutes
RHYTHMX Trevor 4:00 PM 45 minutes
Vinyasa Free Flow (60 min) (heated) Dray 5:15 PM 60 minutes
 
Anusara Yoga (60 min) (non-heated) Karen 8:00 AM 60 min
RHYTHMX Bill 8:00 AM 45 minutes
RHYTHMX Kat 9:00 AM 45 minutes
Vinyasa Free Flow (90 min) (heated) Raffi 9:15 AM 90 min
RHYTHMX Amber 10:00 AM 45 minutes
XEN FIT Trevor 11:00 AM 60 minutes
Bootylates Workshop with Nina Waldman! Nina 1:00 PM 3 hours

THE FINE PRINT

Cancellations – As a courtesy to other riders and our Xpert instructors, you must cancel a class the night before at 5:00pm before the scheduled class the next day in order to avoid penalty. If you haven't cancelled by 5:00pm the day before your class, you will forfeit one class credit or, if you hold an unlimited package (week, month, annual), you will be charged a $15 late cancel/no-show fee. You can cancel online or call our studio and we will be happy to assist you.

Late Arrival – If you are running late, please call us to let us know. Your bike will be released five minutes before the start of class if there is a waitlist and we have not heard from you. If you arrive ten minutes after class has started, you will unfortunately not be permitted to join and the same penalties above will be applied.    

Waitlist – If a class is full, join the waitlist! We will add riders on a first come first served basis as spots become available. You will be notified that you are added via email. The same policies described above will apply. If you are on our waitlist and cannot attend class, please remove yourself to avoid a penalty. We highly encourage our riders to show up to the class even when they are on the waitlist, we will always try our best to get you on a bike.