Date Event
Nov 4, 2017 12:00 PM Classic 84 with Brandy Lyn details
SunOct 22 MonOct 23 TueOct 24 WedOct 25 ThuOct 26 FriOct 27 SatOct 28
XEN FREE FLOW SMegan 8:00 AM 75 minutes
RHYTHMX Kat 8:30 AM 45 minutes
HOT XEN 90 Dray 9:30 AM 90 minutes
BILL SUBBING FOR AMBER SBill 9:30 AM 1 hour
RHYTHMX Kat 11:00 AM 45 minutes
 
RHYTHMX Bill 6:00 AM 45 minutes
XEN RISE Raffi 6:30 AM 60 minutes
XEN Meditation (unguided) Meditation 7:45 AM 60 minutes
RHYTHMX/HIIT Emily 8:30 AM 45 minutes
HOT XEN 60 Dray 9:00 AM 60 minutes
RHYTHMX Jen 9:30 AM 45 minutes
XEN FIT SShannon 10:30 AM 60 minutes
RHYTHMX Amber 5:30 PM 45 minutes
XEN FREE FLOW Dray 5:30 PM 75 minutes
RHYTHMX Kat 6:30 PM 45 minutes
CANDLELIGHT XEN Dray 7:30 PM 60 minutes
 
RHYTHMX/HIIT Emily 6:00 AM 45 minutes
XEN RISE Megan 6:30 AM 60 minutes
XEN Meditation (unguided) Meditation 7:45 AM 60 minutes
RHYTHMX Jen 8:30 AM 45 minutes
HOT XEN 60 Dray 9:00 AM 60 minutes
RHYTHMX Kat 9:30 AM 45 minutes
XEN FREE FLOW Raffi 10:30 AM 75 minutes
XEN FREE FLOW Raffi 5:30 PM 75 minutes
RHYTHMX Amber 5:30 PM 45 minutes
RHYTHMX Kat 6:30 PM 45 minutes
CANDLELIGHT XEN Vanessa 7:30 PM 60 minutes
 
RHYTHMX Kat 6:00 AM 45 minutes
XEN RISE Raffi 6:30 AM 60 minutes
XEN Meditation (unguided) Meditation 7:45 AM 60 minutes
RHYTHMX Bill 8:30 AM 45 minutes
HOT XEN 60 Dray 9:00 AM 60 minutes
RHYTHMX Amber 9:30 AM 45 minutes
XEN FIT SShannon 10:30 AM 60 minutes
XEN FREE FLOW Dray 5:30 PM 75 minutes
RHYTHMX Amber 5:30 PM 45 minutes
RHYTHMX/HIIT Emily 6:30 PM 45 minutes
CANDLELIGHT XEN Megan 7:30 PM 60 minutes
 
RHYTHMX STrevor 6:00 AM 45 minutes
XEN RISE Dray 6:30 AM 60 minutes
XEN Meditation (unguided) Meditation 7:45 AM 60 minutes
RHYTHMX Amber 8:30 AM 45 minutes
HOT XEN 60 Dray 9:00 AM 60 minutes
RHYTHMX/HIIT Emily 9:30 AM 45 minutes
XEN FREE FLOW Megan 10:30 AM 75 minutes
XEN FREE FLOW Raffi 5:30 PM 75 minutes
RHYTHMX Amber 5:30 PM 45 minutes
RHYTHMX Kat 6:30 PM 45 minutes
CANDLELIGHT XEN Raffi 7:30 PM 60 minutes
 
RHYTHMX SAmber 6:00 AM 45 minutes
XEN RISE Raffi 6:30 AM 60 minutes
XEN Meditation (unguided) Meditation 7:45 AM 60 minutes
RHYTHMX Bill 8:30 AM 45 minutes
XEN FREE FLOW Raffi 9:00 AM 75 minutes
RHYTHMX Jen 9:30 AM 45 minutes
XEN FIT Jen 10:30 AM 60 minutes
RHYTHMX STrevor 5:30 PM 45 minutes
XEN FREE FLOW Dray 5:30 PM 75 minutes
 
RHYTHMX Caroline 8:00 AM 45 minutes
HOT XEN 90 Dray 8:30 AM 90 minutes
RHYTHMX Bill 9:00 AM 45 minutes
RHYTHMX Amber 10:00 AM 45 minutes
JEN SUBBING FOR SHANNON SJen 10:30 AM 60 minutes

THE FINE PRINT

Cancellations – As a courtesy to other riders and our Xpert instructors, you must cancel a class the night before at 5:00pm before the scheduled class the next day in order to avoid penalty. If you haven't cancelled by 5:00pm the day before your class, you will forfeit one class credit or, if you hold an unlimited package (week, month, annual), you will be charged a $15 late cancel/no-show fee. You can cancel online or call our studio and we will be happy to assist you.

Late Arrival – If you are running late, please call us to let us know. Your bike will be released five minutes before the start of class if there is a waitlist and we have not heard from you. If you arrive ten minutes after class has started, you will unfortunately not be permitted to join and the same penalties above will be applied.    

Waitlist – If a class is full, join the waitlist! We will add riders on a first come first served basis as spots become available. You will be notified that you are added via email. The same policies described above will apply. If you are on our waitlist and cannot attend class, please remove yourself to avoid a penalty. We highly encourage our riders to show up to the class even when they are on the waitlist, we will always try our best to get you on a bike.